Werving

Binnen de Vliegbasis Woensdrecht is Bureau Arbeidsmarktbenadering verantwoordelijk voor de burgerwerving. Het enthousiasmeren, inspireren en motiveren van potentiele medewerkers, of zij nu militair of niet-militair(burger) geïnteresseerd zijn zodat zij zich kunnen verdiepen in de organisatie. Dit doen wij door mensen te informeren. Wij zijn normaliter (buiten COVID) aanwezig op scholen door het geven van voorlichting, beurzen en evenementen om een impressie te geven waar de Koninklijke Luchtmacht en Vliegbasis Woensdrecht in het bijzonder voor staat. Vaak doen wij dit in samenwerking met Diensten Centrum Personeel & Logistiek(DCPL). Zij zijn van de televisiecampagnes en youtube uitingen. Verder werken wij intern met squadrons binnen de Vliegbasis. Vaak gaan er  ambassadeurs van squadrons mee naar eerder genoemde wervingsactiviteiten. Hoe mooi is het als je met iemand uit het vakgebied kan spreken die je meeneemt in zijn verhalen, wetenswaardigheden en kunde van zijn beroep. Vliegbasis Woensdrecht is opgeleid en geaccrediteerd voor meer dan 140 beroepsopleidingen.

Wil je ambassadeur worden om mee te gaan naar scholen, beurzen of evenementen laat het ons weten via hr.wdt@gmail.com of benader een van de FLiP leden.

Wil je meer informatie over werken bij de Vliegbasis Woensdrecht, Koninklijke Luchtmacht of Defensie. kijk dan ook eens op de website van www.werkenbijdefensie.nl of kijk voor de burgervacatures in het volgende tabblad en stuur je motivatiebrief met CV naar vliegbasiswoensdrecht.vacatures@mindef.nl