Bewustwording-zelfreflectiesollicitatie training

Heb je al een lange tijd niet meer hoeven te solliciteren, of ga je vanuit een stage opzoek naar een baan? Dan is het fijn als je weet wat je kan verwachten van een sollicitatiegesprek binnen de Vliegbasis.

Met de ‘Bewustwording-zelfreflectiesollicitatietraining’ (BZS-training) willen we je op een innovatieve manier inzicht geven in zowel het gesprek als in je eigen ontwikkelpunten. In de digitale training van ongeveer 10 minuten krijg je een HR-adviseur tegenover je te zien die een sollicitatiegesprek houdt met een sollicitant. Op belangrijke momenten in het gesprek worden keuzes aan je voorgelegd, en jouw antwoord bepaalt hoe de video, en dus het gesprek, verdergaat. Zo word je bewust van wat belangrijk kan zijn, welke gevolgen een antwoord kan hebben en ontdek je door middel van zelfreflectie waar je de komende tijd aan moet werken voor een succesvol sollicitatiegesprek!

Dit is één van de mogelijkheden die je kunt doen binnen de HR FLiP.

Vindt je jezelf niet overtuigend, start de module opnieuw en kijk waar je kunt verbeteren. Het maakt niet uit of je nu een startende sollicitant of een persoon met veel werkervaring bent, jij bepaald hoe het scenario draait. "Oefening baart kunst"

Binnen de Human Resourcedienst zijn er professionals die je hier graag in begeleiden. Maak vooraf even een afspraak via een van de FLiP leden.

ink5
illustratie-po_
Afbeelding1