Procedure aanvraag Rondleiding

Hoe vraag ik een rondleiding aan? Een rondleiding moet af gestemd worden met andere activiteiten binnen de Vliegbasis Woensdrecht. Het is dan ook van belang dat je tijdig je aanvraag stuurt. Een rondleiding is mogelijk voor personen met een geldig legitimatiebewijs.

 

Je stuurt een mail naar hr.flip.wdt@gmail.com

In de mail vermeldt je:

 

Naam School;

Opleiding en opleidingsrichting(bijv. MBO-4, Vliegtuigonderhoudstechniek);

Periode wanneer de rondleiding gewenst is; (eventueel een voorkeur datum)

Aantal leerlingen;

Aantal schoolbegeleiders;

Reden rondleiding.(bijv. Techniekweek, beroepsoriëntatie, etc)

Alle personen dienen te worden aangemeld met Naam, voorletters, tussenvoegsels, geboortedatum, geboorteplaats, soort ID en ID-nummer om toegelaten te worden tot de Vliegbasis.

 

Deze gegevens dienen minimaal 10 dagen vooraf aan de rondleiding beschikbaar te zijn zodat deze administratief kunnen worden verwerkt. Je krijgt dan voor de dag zelf een contactpersoon toegewezen die je bij het arriveren van de Vliegbasis telefonisch mag benaderen.

Op de dag van de rondleiding wordt de groep ontvangen door een medewerker van Bureau Arbeidsmarktbenadering(BAB) bij de Hoofdpoort van de Vliegbasis Woensdrecht.

Adres: Kooiweg 40, 4631 SZ  Hoogerheide.

Tijdens de rondleiding gelden een aantal regels binnen de hekken van de Vliegbasis, t.w. Er is een algeheel FOTO/FILM verbod. Het is dan ook mogelijk dat je gevraagd wordt je telefoon in de bus te laten of in te leveren voor de duur van de rondleiding.

Verder zal er vooraf de rondleiding algemene veiligheidsinformatie worden gegeven.

 

 

Afbeelding rondleiding