De FLiP is open!

De fysieke opening van de HR FLiP mag een succes genoemd worden. Aanwezige bezoekers op 27 mei waren zeer enthousiast over de getoonde facetten van de HR FLiP, die ter plekke uitgeprobeerd konden worden. Daaruit zijn ook al acties ontstaan omtrent de inzet van de HR FLiP voor een aantal events.

Zo is er al externe belangstelling vanuit scholen en een luchtvaartmaatschappij. Wij zijn ook trots je te kunnen melden dat de eerste op afspraak “echte” bezoekers zich hebben gemeld om te komen experimenteren.
Naast deze opening heeft het HR FLiP team ook een HR FLiP brochure, een flyer, stickers en werkinstucties ontwikkeld en gelanceerd. Bel of mail bij interesse het HR FLiP team om een exemplaar.

Persoonlijk kennismaken

Uit de enquête rondom de opening is gebleken dat de livestream vanuit de MFR niet helemaal tot zijn recht is gekomen. Dat vinden wij jammer en daarvoor willen wij de personen die een livestream uitnodiging hadden persoonlijk uitnodigen om het “juiste” beeld en de activiteiten te ervaren.

Intern

Verder sporen wij iedereen aan om de HR FLiP te bezoeken. Inmiddels zijn wij ook te vinden via het platform innovatieplatform Woensdrecht. Via deze link zijn we te vinden op het Innovatieplatform Defensie.

Mochten er nog vragen of suggesties zijn: het HR FLiP Team staat klaar om je te informeren.

Laat je inspireren om te experimenteren!